Familiereis Zuid-Afrika: zeker doen!

Naar Zuid-Afrika met kinderen? Het is een adembenemend land. Zuid-Afrika is een enorm groot en afwisselend land. Het heeft prachtige landschappen, vele nationale parken met wilde dieren, een prachtige kustlijn en fraaie culturen. Een reis naar Zuid-Afrika is een geweldige reis voor iedereen, ongeacht welke leeftijd. Zuid-Afrika is zelfs het meest kindvriendelijke land van heel Afrika. Samen met uw kinderen op zoek naar wilde leeuwen, pinguïns, krokodillen en giraffen. In Zuid-Afrika kijkt u uw ogen uit! Daarom is het altijd een goed idee om tijdens een familiereis Zuid-Afrika te ontdekken.

Tijdens een familiereis Zuid-Afrika ontdekken is ontzettend veelzijdig. Het land kent tropische regenwouden, moerassen, koraalriffen maar ook woestijn. Er valt verbazingwekkend veel te beleven voor het hele gezin. Zuid-Afrika is de perfecte bestemming voor een verre familiereis. Geniet van de prachtige natuur die het land u en uw familie te bieden heeft.

Familiereis Zuid-Afrika: dieren in het wild spotten

Wilt u gedurende uw familiereis Zuid-Afrika van haar wilde kant ontdekken? Zuid-Afrika is hét land waar u veel wilde dieren kunt bekijken. Het staat al jarenlang bekend als één van de beste landen ter wereld voor het maken van safari’s om wilde dieren te spotten. Er zijn verschillende natuurgebieden en nationale parken in Zuid-Afrika waar de dieren te beschouwen zijn, zoals het Addo Elephant National Park, het Krugerpark en het Isimangaliso Wetland park. Het maken van een safari behoort tot een veelgehoord ultiem hoogtepunt van de familiereis naar Zuid-Afrika, bij zowel volwassenen als de kinderen. Overnachten in één van de nationale parken behoort ook tot de mogelijkheden

Klein wild is te zien in Royal Natal National park in de Drakensbergen. Hier kunt u samen met uw kinderen zelf wandelen en genieten van de watervalletjes, snelstromende riviertjes en honderden verschillende soorten planten. In het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika bevindt zich Boulders Beach waar pinguïns in het wild leven en waar zelfs gezwommen kan worden met de dieren.

Stranden voor familiereis Zuid-Afrika

Wilt u tijdens uw familiereis Zuid-Afrika bezoeken vanwege haar prachtige stranden of om even heerlijk tot rust te komen? Naast de safari’s kent Zuid-Afrika ook een heleboel kindvriendelijke stranden. Het land heeft een kustlijn van maar liefst 2800 kilometer. Dat is ongeveer vijf keer zo groot als de Nederlandse kustlijn. De Zuid-Afrikaanse kust kent de mooiste stranden van de wereld. Omdat niet alle stranden even veilig zijn om te zwemmen, voor zowel kinderen als volwassenen, zijn er de zogenoemde Blue Flag-stranden. Stranden die aandacht hebben voor de veiligheid en het milieu krijgen zo’n award. Het is aan te raden om dit van tevoren even te controleren.

Uniek inkijkje in de geschiedenis van Zuid-Afrika

Zo’n 7 kilometer uit de kust van Kaapstad ligt Robbeneiland. Onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is mogelijk om per boot naar het eiland te varen. Op dit eiland werden bekende Zuid-Afrikanen, waaronder Nelson Mandela, gevangen gehouden. Het eiland geeft een unieke inkijk in de geschiedenis en apartheid van Zuid-Afrika. Super interessante activiteiten voor de oudere kinderen om tijdens de familiereis Zuid-Afrika en haar geschiedenis te ontdekken. Voor de jonge kinderen is deze activiteit leuk te combineren met het Two Oceans Aquarium in Kaapstad waar zij de onderwaterwereld van dichtbij kunnen bekijken.

In Zuid-Afrika kunt u genieten van de veelzijdigheid van het land: geweldige safari’s, parelwitte stranden en de prachtige culturele verschillen. Tijdens uw familiereis Zuid-Afrika ontdekken, is een reis om nooit te vergeten.

Bent u enthousiast geworden over een reis met de familie naar Zuid-Afrika? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op Travelnauts.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *