Goedkoop reizen

Goedkoop Reizen Handige Bespaar Tips

Bespaar flink geld op uw vakantie met 101reizen en verken de wereld. Houdt u van avontuur of eerder van een zonnige strandvakantie? Of u nou voor een energieke reis of een weekendje weg kiest, wij van 101reizen tonen de aanbiedingen van de betere reisorganisaties aan, die u vervolgens de beste service aan de beste tarieven aanbieden. Hierdoor kunt u uw keuze beter vergelijken en bepalen. Deze reisorganisaties bieden uiteenlopende vakanties, zoals sportvakanties, jongerenvakanties, campingvakanties, zonvakanties etc. Kortom voor elk wat wils en dat staat meestal garant voor een fantastische vakantie.

De kosten van een bepaalde vakantie kan al gauw oplopen tot een aantal honderden euro’s. Zeker wanneer niet goed wordt opgelet op de incidentiele uitgaven. Hieronder hebben wij de belangrijkste boosdoeners opgesomd die u flink in de portemonnee kunnen raken. Houd dus hier rekening mee! Je kunt alvast geld besparen op Marington.nl voor goedkope reistassen.

1. Reizen met de trein
Reizen met de trein is over het algemeen vrij duur maar de spoorwegen hebben regelmatig acties en aanbiedingen waardoor de kosten van een treinkaartje plotseling wel heel goedkoop wordt. In de Nederlandse supermarkten en drogisten kunt u regelmatig goedkope treinkaartjes kopen. Als u van plan bent om naar Duitsland te reizen. Voor langere afstanden met de trein reist, kunt u een kaartje voor de hoge snelheidstrein kopen. Let wel op, de kaartjes moet u vooraf online kopen. Op internet vindt u tal van vergelijkingssites waar u de goedkoopste treinkaartje kunt vinden.

2. Reizen met het vliegtuig
Tegenwoordig zijn er veel goedkope vliegtuigmaatschappijen die voor veel minder geld naar de populairste vakantiebestemming wereldwijd vliegen. Let wel op dat voor extra service altijd meer moet worden betaald. Meestal vermeldt de vliegmaatschappij van welke activiteiten u gratis gebruik kan maken. Wanneer u bijvoorbeeld besluit om geen gebruik te maken van extra service, zoals eten en drinken, extra bagage en een gereserveerde zitplaats, dan vliegt u relatief veel goedkoper. U dient wel op tijd te reserveren. Een bepaalde vlucht kan een paar dagen voor vertrek veel duurder worden, omdat er dan veel vraag is een weinig aanbod; wat neerkomt op een duurdere vlucht.

3. Traditioneel reisbureau VS online boeken
U kunt altijd besluiten om uw vakantie te laten boeken via een traditioneel reisbureau. De contactpersoon van het reisbureau zal dan alles voor u regelen- dat is uiteraard een prettige gedachte. Maar op deze servicehandelingen komt meestal een marge bovenop de totaalkosten; waardoor u in sommige gevallen veel duurder uit bent dan wanneer u online een vakantie boekt. Het is daarom veel verstandiger om online een vakantie te boeken. Op 101reizen kunt u de mooiste en goedkoopste vakanties gemakkelijk vergelijken.
Het kans soms zelfs de moeite waard zijn om uit te zoeken of u de reis zelf samen kunt stellen door uw vliegtickets, overnachtingen, huurauto etc. apart van elkaar te boeken. Dit kan in sommige gevallen flink goedkoper uitpakken.

4. Misgelopen kortingsacties
Reisorganisaties verlenen soms kortingsacties en aanbiedingen op populaire vakantiebestemmingen waardoor u flink kunt besparen. 101reizen verzamelt deze acties voor u zodat u altijd beschikt over de meest recente aanbiedingen. Zorg dat u op de hoogte blijft! Dit kunt u doen door u aan te melden voor de nieuwsbrief.

5. Het niet vergelijken van alternatieven
Geweldig u hebt uw droomvakantie gevonden. Maar u komt achteraf er achter dat een andere reisorganisaties dezelfde vakantie veel goedkoper aanbiedt. Wacht dus nog heel even met het boeken van uw reis. U krijgt bij de grotere reisorganisaties vaak een zogenaamde ‘laagste prijsgarantie’. Deze reisorganisaties vergoeden het prijsverschil tussen uw geboekte vakantie en de goedkoopste soortgelijke vakantie. Maar dat is niet alles. U ontvangt tevens een extra korting.

*Op al onze advertenties zullen wij u altijd informeren of de betreffende reisorganisatie gebruik maakt van de ‘laagste prijsgarantie’.

*Tip: een geweldige bungalowpark startpagina website met een uitgebreid overzicht van de leukste en voordeligste aanbieders van bungalowparken.

6. Vakantiebestemming duur land
U kunt profijt hebben van de dure euro wanneer u bijvoorbeeld naar landen reist met een minder sterke valuta. Verhoudingsgewijs bespaart u hierdoor flink in de totale kosten. In de meeste gevallen kunt u dus meer genieten van uw vakantie en dat voor weinig geld. Maar ook de hoeveelheid activiteiten die u kunt doen is door deze verhouding zeer gunstig. In duurdere landen bent u, net als in Nederland, veel geld kwijt aan voedsel, overnachtingen en uiteraard het uitgaansleven.

7. De stroommeter loopt lekker door..
Voorkom dat u onnodig kosten maakt door voor vertrek alles in huis uit te schakelen. Wat moet u doen voordat u vertrekt is het volgende: schakel alle elektronische apparaten uit, ontdooi de koelkast en vriezer en schakel deze ook uit. Bij langere vakantie kunt u zeker hierop besparen.

8. Kies een zorgverzekering die medische voorzorgsmaatregelen vergoedt
Calculeer vooraf de medische kosten die u kunt maken tijdens uw vakantie. De kosten voor vaccinaties andere medische voorzorgsmaatregelen kunnen flink oplopen. Een zorgverzekering kan het reddende middel zijn. Het scheelt al enorm wanneer u een zorgverzekering hebt die deze kosten dekt. Let er wel op de kosten kunnen voor vaccinaties per zorgverlener verschillen. Het zeker de moeite waard zijn om ook dit vooraf te vergelijken. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar uw zorgverzekeraar.

9. Bellen/sms/internetten met huidig simkaart
Het komt vaak voor dat reizigers vergeten zijn Nederlandse simkaart uit hun mobiel te halen, of nog erger zij hebben de hele vakantie gebeld met hun Nederlandse simkaart. U raadt het al. De kosten voor mobiel bellen, sms’en en internetten zijn hoog opgelopen, tot wel honderden euro’s. Om dit te voorkomen kunt u het beste gebruik maken van een lokale aanbieder in het vakantieland waar u verblijft. Zo belt, sms’t en internet u voordelig en maakt u gebruikt van de lokale tarieven en bovendien zit hier geen onbeperkt limiet aan vast; waardoor u altijd de prepaid kosten betaald i.p.v. abonnementskosten. Uw telefoon moet wel simlockvrij zijn wilt u gebruik maken van buitenlandse simkaarten.

10. Bedragen pinnen in het buitenland kost geld
Houdt rekening mee dat het pinnen in het buitenland geld kost. De kosten kunnen, zeker wanneer van plan bent om vaak te pinnen, oplopen tot wel tientallen euro’s. Ook het gebruik van je creditcard is in het buitenland duurder dan in Nederland. Het is veel goedkoper om een groter bedrag in één keer op te nemen dan steeds kleinere bedragen.

Tot slot, bepaal vooraf wat uw maximum budget is. Deel de aantal dagen door uw maximum budget en u weet wat u per dag maximaal uit kunt geven.

Klik op ‘homepagina’ om terug te keren naar de beginpagina.

vergelijken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *