Voordelig op vakantie

Voordelig op vakantie

Voordelig op vakantie naar Marmaris, Athene of Rome? Maar laat uw bankrekening wat te wensen over? Dan bent u bij 101reizen aan het juiste adres. Op de ‘actie van de dag’ pagina worden wekelijks low budget vakanties naar uiteenlopende bestemmingen aangeboden. Een mooie vakantie hoeft tegenwoordig niet meer veel te kosten. Door de opkomst van een aantal kleine maar ook grote aanbieders zijn de prijzen flink gedaald. Maar ook de prijs van een vliegticket is in de loop der tijd eveneens flink in kosten gedaald. Dit heeft er toe geleid dat over het algemeen een vakantie veel minder kost dan pakweg 5 à 10 jaar geleden. In andere woorden, u kunt met weinig geld ‘goedkoop naar de zon’. Maar dit neemt niet weg dat elke reiswebsite, hetzij tussenpersoon of directe aanbieder, de laagste prijzen aanbiedt voor hun aanbod. Daarom is het goed om het aantal aanbieders goed met elkaar te vergelijken, wij doen dit voor u door alleen de populaire en goedkoopste bestemmingen in ons aanbod op te nemen. Of u nou op zoekt bent naar een lange vakantie in de zomermaanden of voor een korte trip, er zijn goedkope vakanties op plaatsen waar u nooit aan gedacht zou hebben.

Een vakantie met kinderen kan aardig in de kosten oplopen. De uitgave met de kinderen zijn relatief gezien een stuk hoger dan wat u misschien gewend was. De kunst is om goed op te letten en meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken hierdoor kunt u gauw tientallen euro’s op het totaalbedrag besparen. Het spreekt voor zich dat een overnachting in een 4-sterren hotel veel duurder is dan in een 2-sterren hotel, dit geld ook voor een overnachting op de camping.

Waar dient u op te letten:
-Over het algemeen geldt hoe meer toeristen hoe hoger de prijzen. De meeste populaire vakanties zijn dus aan de prijzige kant maar 101reizen selecteert alleen de goedkoopste vakanties, die goed voor uw portemonnee zijn.
-Bekijk de totale kosten van een bestemming, niet alleen naar het bedrag dat u voor de reis betaalt! Neem incidentele kosten, zoals uitstapjes, ook op in de totale kosten.
-In het hoogseizoen zijn de vakanties een stuk duurder.
-Een last minute vakantie is erg populair onder de ‘laat-boekers’, deze vakanties zijn relatief veel goedkoper dan vroegboek vakanties. Maar bij een vroegboek vakantie kunt u profiteren van de vroegboekkortingen.

*Suggesties van de redactie: landen als Tsjechië of Slovenië zijn hele leuke bestemmingen en het levensstandaard is er een stuk goedkoper dan in Nederland. Macedonië, Kroatië en Bosnië beschikken over een rijke cultuur en historie, bovendien kunt u in deze landen met minder geld een heerlijke vakantie beleven.

Op de ‘goedkoop reizen‘ pagina sommen wij een aantal boosdoeners op die de kosten van uw vakantie kunnen opdrijven.

vakantie boeken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *